Paratore útočí na titul bez jediné chyby, Horsfield rozstřílel pětipary

Paratore útočí na titul bez jediné chyby, Horsfield rozstřílel pětipary

Renato Paratore zůstává nadále v čele o jedinou ránu, před finále British Masters navíc zůstává bez jediné chyby. Skvěle si vedou i domácí hráči, i když ve hře o titul příliš nejsou. 


Renato Paratore nechyboval ani ve třetím kole. Potřetí v řadě skóroval na pětiparové sedmičce, zaznamenal znovu pět birdie a je v čele o jedinou ránu před Justinem Hardingem.

Za 66 ran hrál dnes i Rasmus Hojgaard, jenž na třetí pozici ztrácí další úder. Ve hře o titul je po dnešku i Sam Horsfield. Ten má po sobotě fantastické skóre na třech pětiparech. Díky nim upsal devět ran, dnes na všech zaznamenal eagle. 

Organizátor turnaje Lee Westwood se horší každým kolem, po třech je v paru. Dnes zaznamenal jen tři birdie, k tomu přidal čtyři bogey a aktuálně se nachází na 67. pozici.

Co se dalších hvězd týče, Robert Rock je sedmý, Andy Sullivan dělený jedenáctý, Eddie Pepperell čtrnáctý a o TOP 20 bude bojovat i Miguel Ángel Jiménez se skóre -6 (T28).

Eso ve třetím kole zaznamenal domácí Jack Senior. Díky němu tak Betfred věnoval 50 tisíc liber jedné z charitativních organizací.