Jiménez je novým rekordmanem European Tour

Jiménez je novým rekordmanem European Tour

Co se hole-in-one týče, nemá Miguel Ángel Jiménez na European Tour konkurenci. Nyní přidá další rekord, díky startu na Hero Open se stane hráčem s nejvíce starty na této Tour. 


V minulém týdnu na British Masters dorovnal Sama Torrance, nyní se dostane před něj. V Anglii na něj čeká 707. turnaj v kariéře v rámci European Tour. A tím se zapíše do historie.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Your mission: Break the European Tour appearance record. #Miguel707 ????

Příspěvek sdílený European Tour #Miguel707 ???? (@europeantour),

Majitel deseti es z evropské Tour během své kariéry ovládl 21 turnajů European Tour, na všech čtyřech majorech má umístění do TOP 10 a skvělé výkony předvádí i na Champions Tour.

Šestapadesátiletý španělský sympaťák urval již devět triumfů, mezi ně může započítat i dva major turnaje. Champions Tour se nicméně nyní nehraje a Jiménez tak přesedlal na European Tour.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

#Miguel707 ???? @jimenezgolf will make his 707th start this week, a European Tour appearance record. #HeroOpen

Příspěvek sdílený European Tour #Miguel707 ???? (@europeantour),

Zde překvapivě stále nemá doživotní členství, dočkat by se ale brzy mohl. Na Hero Open odehraje rekordní turnaj a zapíše se nesmazatelně do golfových dějin.

Dnes vystartuje Jiménez pět minut před půl druhou odpoledne, společnost mu budou dělat vítěz z minulého týdne Renato Paratore a domácí hráč Robert Rock.