V Tennessee se do čela propracoval Todd, Rahm se trápí

PGA TOUR
V Tennessee se do čela propracoval Todd, Rahm se trápí

Brooks Koepka se ve druhém kole turnaje WGC nevyvaroval chyb a předal tak vedení Brendonu Toddovi. Stíhá jej Rickie Fowler, naopak některé hvězdy v čele se světovou jedničkou se v Tennessee výrazně trápí. 


Na TPC Southwind se světová jednička Jon Rahm zatím trápí. Španělský golfista zahrál čtyř nad, ve druhém kole navíc třikrát zapisoval double-bogey. Podobně si vedou i Matthew Wolff, Patrick Cantlayi, Ian Poulter, Bryson DeChambeau, Rory McIlroy či Viktor Hovland.

O titul z WGC budou bojovat jiní. Brooks Koepka sice úvodní kolo nezopakoval, s -7 ale zůstává plnohodnotně ve hře. Těsně pod ním jsou Webb Simpson, Sungjae Im, Louis Oosthuizen či Jason Day.

První dvě pozice ale nově obsadili Rickie Fowler a Brendon Todd. Fowler i ve druhém kole chyboval jen jednou, na tříparové jedenáctce ale hrál rovnou dabláče. K tomu nicméně přidal pět birdie a na druhé pozici ztrácí na Todda dva údery.

Majitel dvou vavřínů z úvodu letošního ročníku FedEx Cupu tentokrát zahrál bogey-free round s pěti birdie a na čele leaderboardu svítí jeho -11. Do dnešního kola vystartuje jako poslední v 19:00 našeho času spolu s Fowlerem a Korejcem Anem.