Hvězdní Evropané se na úvod v Greensboro trápili

PGA TOUR
Hvězdní Evropané se na úvod v Greensboro trápili

Justin Rose byl považován za hlavního favorita na vítězství v rámci turnaje Wyndham Championship. Místo toho bude mít co dělat, aby si vůbec zahrál o víkendu.


Hřiště Ross Course v Sedgefield Country Clubu Evropany pořádně vytrápilo. Někteří sice hrají po úvodním nedohraném kole pod par (Cabrera-Bello, Casey, Lewis a García -3), další hvězdy ale na cut poměrně výrazně ztrácí.

Tommy Fleetwood je na děleném 67. místě, stejně je na tom i Matt Wallace, kterého čekají ještě dvě jamky. Danny Willett už ale hraje jednu ránu nad par, Luke Donald dokonce dvě a hlavní favorit turnaje Justin Rose stejně jako Graeme McDowell a Russell Knox dokonce tři nad par.

Jásat rozhodně nemůže ani Brooks Koepka, ten na úvod Wyndham Championship potvrdil, že o major se nejedná. Na opačné straně se nachází Webb Simpson a Sung Kang (-4) či Patrick Reed, který s pěti birdie ani jednou nechyboval.

V čele je trio Hoge - Sloan - Varner III. Zatímco první dva jmenovaní jednou chybovali, Varner zahrál čisté kolo s osmi zásahy. První kolo bylo kvůli tmě přerušeno a dohrávat se bude dnes v ranních hodinách. Na úplném čele leaderboardu se ale již nic nezmění.