Cesta kolem světa na Zbraslavi!

Cesta kolem světa na Zbraslavi!

Blíží se konec prázdnin a na Zbraslavi nás čeká již čtvrtá zážitková zastávka. Zbraslav Experience Golf Tour nás zatáhla jak turnajově, tak gastronomicky již za gril, na Vánoce, minule pak tématicky do Řecka. Toto zastavení tak bude trochu odlišné. Čeká nás totiž Cesta kolem světa na Zbraslavi!


Co si pod tímto pojmem představit? Přesně to, co sám název vypovídá. Na jídelním lístku se vydáme po všech kontinentech – těšit se můžete třeba na japonskou Tempuru, španělské Gazpacho, mexickou Quesadillu nebo ostrovní Fish and Chips. Vyhledávanou pochoutkou budou určitě vietnamské závitky Bun Nem Rán, za vyzkoušení pak určitě stojí jihoafrické Bobotie nebo oblíbený brazilský dezert Brigadeiro! Slušná nabídka, co říkáte?! Na menu se, stejně jako při řeckém týdnu, který jste si neskutečně pochvalovali, podílelo několik známých českých i zahraničních odborníků, takže se máte opravdu na co těšit!

Bonusem pak bude spolupráce s naším partnerem, společností Nespresso, která si pro nás všechny připravila kávové speciality, které budou k dostání v celém týdnu. Budete tak moci ochutnat speciály, které standardně v sortimentu Nespressa nenajdete! Připraveno máme i několik soutěží, takže vřele doporučujeme si po jídle dát kávu – a to jak v teplé, tak studené podobě! Jako každý „experience“ týden máme pro vás připraveny speciální ceny fee – od úterý až do neděle. Stačí sledovat sociální sítě Prague City Golf a dozvíte se více!

Vyvrcholením celého týdne bude, jako vždy, velký turnaj s cestovatelskou tématikou! Bonusem pak bude také účast dalšího z partnerů našeho turnaje, společnosti Ligier, kde si budete moci odzkoušet speciální automobily, které je možné řídit již od 15 let. Na co se těšit dále? Samozřejmostí bude perfektně připravené hřiště, přátelská atmosféra, losování ze scorecards i vymazlené občerstvení po hře. Můžete se těšit na bohatý raut, který tématicky bude zapadat do celého týdne. No nevíme jak vám, ale nás už svrbí ruce a sbíhají sliny. Zatím jsme pokaždé pokořili rekordní účast – bude to i tentokrát? Je to jen a jen na vás! Doporučujeme všem včasné přihlášení (zde), protože minule již kapacita nestačila a museli jsme několik hráčů zapsat pouze na „waiting list“.  

Už teď se na vás těšíme, nejen na sobotním turnaji, ale v průběhu celého týdne, který bude stát za to!