Ve Walesu vede Syme, Horsfield cutem tentokrát prošel

Ve Walesu vede Syme, Horsfield cutem tentokrát prošel

Skot Connor Syme vede po dvou kolech Wales Open o dvě rány. Po vítězství překvapivě prošel cutem Sam Horsfield, ve hře o titul ale zatím není. 


Connor Syme po skvělém kole za 66 dnes zahrál 70 ran (-2), v čele nicméně drží náskok dvou ran například na Hao-Tonga Li či Sebastiana Söderberga.

V červených čísel je pouze 20 hráčů, mezi nimi například Thomas Pieters, Renato Paratore, Robert Rock či Marcus Kinhult. Cutem bez potíží prošli i Sami Välimäki, Jorge Campillo, Nicolas Colsaerts či Lee Slattery.

V uvozovkách překvapivě bude o víkendu pokračovat i Sam Horsfield. Ten v Anglii po titulu neprošel cutem a když v minulém týdnu uspěl na Celtic Classic, očekával se další minutý cut. Po dvou kolech je ale se skóre +2 dělený 39.

Mimo hru jsou Ross Fisher, Guido Migliozzi, Adri Arnaus, Lucas Bjerregaard, Thomas Björn či Eddie Pepperell. Ještě před koncem druhého kola se s Wales Open rozloučili Mikko Korhonen, Haydn Porteous, Oliver Wilson, Kristoffer Reitan, Mark Pilkington a trápící se Andrea Pavan.