Pedersen drtí konkurenci, v Berouně prošlo cutem sedm Češek

Pedersen drtí konkurenci, v Berouně prošlo cutem sedm Češek

Dánka Emily Pedersen nadále drtí konkurenci, před finálovým kolem vede o šest ran. Cutem v Berouně prošlo hned sedm českých hráček, nejlépe si vede Klára Spilková.


Emily Pedersen opět zahrála jediné bogey. Eagle si sice nepřipsala, osm birdie ale pohodlně stačí na první pozici. Na druhou Finku Nuutinen drží náskok šesti úderů.

Finálové kolo si v Berouně zahraje hned sedm českých hráček. Nejlépe si vedení Klára Spilková, která perfektně zvládla druhou devítku. Připsala si na ni čtyři pary a pět birdie v řadě.

O ránu zpět, tedy na skóre -3, je překvapení jménem Kristýna Frýdlová. Dnes se zlepšila o sedm ran, ke dvěma bogey zapsala sedm birdie. Pod parem je i Patricia Macková, v paru hraje Sára Kousková. Českou golfistku zradila tříparová jedenáctka, na které ztratila hned tři rány.

Cutem se protáhly i Tereza Melecká, Jana Melichová a Tereza Koželuhová. Překvapivě končí Gabriela Roberta Vítů. Ta měla turnaj velmi dobře rozehraný, dnes se jí ale nevedlo. Dva dabláče a především devítka na pětiparové pětce znamenají konečnou.