Spilková ve druhé desítce, podle očekávání slaví Pedersen

Klára Spilková
Spilková ve druhé desítce, podle očekávání slaví Pedersen

Po téměř pěti letech se z turnajového vavřínu raduje Dánka Emily Pedersen, která ovládla Czech Ladies Open v Berouně. Neztratily se ovšem ani české golfistky v čele s Klárou Spilkovou. 


Emily Pedersen naposledy slavila v roce 2015 při Hero Women's Indian Open, poslední výsledky ale napovídaly, že by se znovu mohla dočkat. Na Ladies Scottish Open byla dělená druhá, o týden později na British Open dělená jedenáctá.

V Berouně už si došla pro pohodlný triumf. Dnes sice čtyřiadvacetiletá Dánka prožila nejslabší kolo, přesto znovu hrála pod par. A to díky perfektnímu puttu do eaglu na osmnáctce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Massive congratulations to @emilykristinepedersen the 2020 @tclo2020 champion ???? #TCLO #RaiseOurGame

Příspěvek sdílený Ladies European Tour (@letgolf),

Dělené třinácté místo se skóre -7 obsadila Klára Spilková, zazářila i Sára Kousková s výsledkem -5 a děleným dvacátým místem. I Kristýna Frýdlová nakonec dosáhla červených čísel. Podobně jako v prvním kole zahrála 74 ran, přesto s výsledkem -1 končí na dělené 42. příčce.

Jana Melichová a Tereza Melecká skončily v paru, Patricia Macková na skóre +2 Tereza Koželuhová obsadila s výsledkem +6 dělenou 67. pozici.