ZAHRAJTE SI poslední dva turnaje OPEN TOUR letošní sezony 2020

ZAHRAJTE SI poslední dva turnaje OPEN TOUR letošní sezony 2020

Léto a vlastně celá sezona utekly jako voda. V našem kalendáři GOLF DIGEST C&S OPEN TOUR už zbývají poslední dva turnaje a poslední místa, která některým z vás zajistí účast na našem finálovém turnaji v Berouně. Nic není rozhodnuto, a ještě stále máte šanci se na úplně poslední turnaj, ve kterém se bude hrát o zajímavé ceny, kvalifikovat.


 

Do Berouna se podívá 20 nejlepších hráčů z celoročního žebříčku a rozdíly mezi 10. a 25. místem jsou opravdu minimální. V řádu několika málo bodů. Poslední dva turnaje tak mohou rozhodnout o tom, koho 7. října do Berouna pozveme.

Průběžný žebříček naleznete ZDE

O víkendu 19. a 20. záři se hraje na hřištích, která mnoho z vás patrně moc nezná. Jedno je zcela nové a druhé ne až tak často navštěvované.

 

SOBOTA 19.9.2020 – DOLNÍ DOBROUČ

Tato nová osmnáctka se pro veřejnost otevřena 1. července 2020 a mnoho hráčů ji zatím nenavštívilo. Podle těch, kteří již tu čest měli a zdejší jamky vyzkoušeli, je to milé hřiště i výzva současně. Konečně, naši recenzi si můžete přečíst - >https://www.golfdigest.cz/clanek/27198-DOLNI-DOBROUC-Nove-poctive-hriste.html

Platba a registrace  - ZDE

 

NEDĚLE 20.9.2020 – ŠILHEŘOVICE

Ani Šilheřovická osmnáctka nepatří k těm, která by byla mezi většinou golfistů příliš známá. Lesnaté hřiště postavené v parku Rothschildů nicméně za vaši návštěvu stojí. Kouzelné prostředí mezi staletými stromy je něco, co jinde jen tak nezažijete. Více informací najdete www.golf-ostrava.cz

 Platba a registrace - ZDE

Tak nám nezbývá než vám popřát šťastnou cestu, uvidíme se v Dobrouči a Šilheřovicích, a s dvaceti nejlepšími z vás i 7. října na finále v Berouně.

Ještě stále je o co hrát, tak neváhejte a přijeďte si s námi jen za 600 korun zahrát poslední dva turnaje letošní sezony. Stačí za námi vyrazit a být předplatitelem magazínu GOLF DIGEST C&S.