Dočká se Cink triumfu na PGA Tour po dlouhých jedenácti letech?

PGA TOUR
Dočká se Cink triumfu na PGA Tour po dlouhých jedenácti letech?

Vzpomínáte na to? V roce 2009 měl velmi blízko k senzaci Tom Watson. Dvoumetrový putt mu chyběl k tomu, aby získal další major titul. Nakonec se radoval Stewart Cink. Od té doby ale sympatický Američan nezvítězil. Nyní má velkou možnost, po třech kolech Safeway Open je plnohodnotně ve hře. 


V šedesáti letech hrál Tom Watson na The Open Championship naprosto fantasticky. Dvoumetrový putt k titulu na osmnáctce ale proměnit nedokázal, v play-off jej poté porazil Stewart Cink.

Jeho krajan získal svůj šestý titul na okruhu PGA Tour a vůbec svůj první major. Od té doby se ale vítězství nedočkal. Nyní má velkou příležitost, na Safeway Open je po třech kolech se skóre -14 dělený sedmý.

Na trojici lídrů Hahn - Percy - Stuard ztrácí jen dvě rány, o ránu před ním jsou ještě Burns, Higgs a tak Nor Kristoffer Ventura. Společně se Cinkem jsou na sedmé pozici také Russell Knox a Emiliano Grillo.

A ve hře jsou i další jména, v rozmetí pěti ran se aktuálně nachází neuvěřitelných 32 hráčů! Odhadnout letošního vítěze úvodního podniku FedEx Cupu 2020/21 tak není nic snadného.