Winged Foot? To je Valderrama na steroidech

PGA TOUR
Winged Foot? To je Valderrama na steroidech

U.S. Open, které dnes již odstartovalo, rozhodně nenabídne žádné nízké skóre. Jeden z účastníku turnaje, konkrétně Thomas Detry, si dokonce myslí, že nikdo nebude hrát ani pod par hřiště. 


V průběhu týdne nás golfisté přes sociální sítě informovali o tom, jak náročné hřiště Winged Foot je. U.S. Open tak znovu bude brutální a žádné skórovací hody neočekávejme.

Co si například myslí debutant Sami Välimäki? "Hrát Valderramu zcela jistě pomohlo mé mentalitě. Na svůj první major jsem nebyl mentálně připraven, nyní se mi ale zdá, že jsem," uvedl Fin.

Podle Thomase Detryho, dalšího debutanta na U.S. Open, to ale bude naprosto brutální turnaj. "Winged Foot? To je Valderrama na steroidech. Lstivé greeny, také o mnoho delší. Byl bych velmi překvapen, kdyby měl na konci týdne někdo skóre pod par hřiště," zmínil Belgičan.

"Úzké fairwaye, svažité a rychlé greeny, bude to skutečně náročné," přidal se Renato Paratore. "Svažité a až příliš velké greeny. Je to skutečně velmi náročné hřiště, podobně jako Valderrama," doplnil Romain Langasque.