Woods otevřel své první veřejné hřiště exhibicí s Thomasem, McIlroyem a Rosem

Woods otevřel své první veřejné hřiště exhibicí s Thomasem, McIlroyem a Rosem

Tiger Woods otevřel své první veřejné hřiště a při té příležitosti uspořádal exhibici Payne's Valley Cup, jejíž součástí byli i Justin Thomas, Rory McIlroy a Justin Rose. Zahrály si ale i legendy světového golfu. 


Payne's Valley Cup - to byla poměrně nečekaná náhrada za Ryder Cup, který se měl hrát právě v tomto týdnu. Ohlášen byl teprve na začátku týdne, k vidění byla nicméně parádní podívaná.

Exhibiční dvojice tvořili Rory McIlroy společně s Justinem Rosem a Tiger Woods, který hřiště v Big Cedar Lodge v Missouri designoval, hrál ve dvojici s Justinem Thomasem.

Prvních šest jamek se odehrál formátem fourball a úspěšnější bylo evropské duo. Foursome patřil americké dvojici a rozhodnout tak mělo posledních šest jamek, kdy se šly singly.

Rozhodnuto ale nebylo. Thomas sice McIlroye porazil o dvě jamky, Woods ale o jednu prohrál. Šlo se tak na devatenáctku, kde o vítězi rozhodlo nearest to pin.

Na tříparové jamce se objevili i Jack Nicklaus a Gary Player a výsledkem bylo šest míčků na greenu. Nejblíže byl každopádně Thomas, necelé tři metry od tyče. Payne's Valley Cup tak ovládla americká dvojice Tiger Woods - Justin Thomas.