Na PGA Tour se v říjnu vrátí diváci

PGA TOUR
Na PGA Tour se v říjnu vrátí diváci

Je to tady! Poprvé od března uvidíme na PGA Tour alespoň nějaké diváky. Vedení organizace to oznámilo dnes, první fanoušci budou k vidění na Bermudách. 


12. března a první kolo The Players, to byl poslední den, kdy na PGA Tour byli diváci. Po dlouhé pauze se malé množství golfových fanoušků a nadšenců objeví na Bermudách.

Bude se jednat teprve o druhý ročník The Bermuda Championship. Ten první se hrál jako turnaj druhého sledu, jelikož ve stejný týden probíhalo WGC-HSBC Champions.

Tento turnaj ale nebude a na Bermudách se tak očekává silná startovní listina. Vítěz totiž obdrží pozvánky na Sentry Tournament of Champions, The Players a PGA Championship v příštím roce.

Zpět ale k fanouškům. Zatím není zřejmé, kolik fanoušků bude moci sledovat největší hvězdy živě, rozhodně by ale nemělo jít o zanedbatelné číslo.

"Být první událostí PGA Tour, která uvítá diváky přímo na místě, je milníkem, kterého se hrdě podařilo dosáhnout právě na Bermudách," prohlásil ředitel turnaje Sean Sovacool.

Bermudy byly v nedávné době oceněny za kvalitní organizaci v boji proti koronaviru. Celkově na území Bermud proběhlo k 28. září 63 640 testů, přičemž jen 181 občanů bylo pozitivních a jen 9 lidí tomuto viru podlehlo.