Silné trio Angličanů ve hře o skotský titul, lídrem Herbert

Silné trio Angličanů ve hře o skotský titul, lídrem Herbert

Lucas Herbert půjde do víkendových bojů Scottish Open z první pozice a s náskokem jedné rány na Angličana Roberta Rocka. Toho následuje silné krajanské duo Poulter- Westwood. 


Lucas Herbert se oproti prvnímu kolu zlepšil ještě o ránu a se skóre -11 vede o jeden úder před Angličanem Robertem Rockem, se kterým zítra půjde v posledním flightu.

Nejvíce se ale těšíme na flight ve složení Ian Poulter - Lee Westwood. Druhý jmenovaný zahrál pouze v paru, přesto plnohodnotně zůstává ve hře o titul.

O další úder zpět je Michael Lorenzo-Vera, v první desítce se nachází Joost Luiten, Pablo Larrabazal či Fin Kalle Samooja. Tommy Fleetwood je se skóre -5 na děleném třináctém místě, cutem pohodlně prošli i Sami Välimaki, Jorge Campillo, Nicolas Colsaerts, Rasmus Hojgaard, Mikko Korhonen, Hao-Tong Li, Eddie Pepperell, Victor Perez či Bernd Wiesberger.

Na cut stačilo skóre -1, dále ale nepokračuje několik hvězd v čele s Martinem Kaymerem. Ten hrál po dvou kolech v paru, stejně jako například Guido Migliozzi. Končí také Graeme McDowell, Thomas Pieters, Danny Willett, John Catlin, Peter Hanson, Jazz Janewattananond, Soren Kjeldsen, Renato Paratore, Lucas Bjerregaard, Ross Fisher, Thorbjorn Olesen, Paul Lawrie, Andrea Pavan či také Miguel Ángel Jiménez.