Bradley má nakročeno k první pohodlnější výhře

PGA TOUR
Bradley má nakročeno k první pohodlnější výhře

Keegan Bradley získal na PGA Tour již čtyři tituly včetně jednoho majoru, nikdy si ale nemohl být ničím jistý. Po dvou kolech Sanderson Farms Championship má náskok dvou ran. A právě tento náskok by stačil dosud k jeho nejpohodlnějšímu triumfu. 


V roce 2011 ovládl PGA Championship, na svém kontě má celkem čtyři tituly z PGA Tour. Hned třikrát ale musel do play-off, před více než osmi lety získal WGC-Bridgestone Invitational o jedinou ránu před duem Stricker - Furyk.

Po dvou kolech Sanderson Farms Championship je v čele o rány dvě. V pátek sice připsal svou první chybku na turnaji, znovu ale skvěle skóroval. Osm birdie mu pohodlně stačilo na vedení, nyní se skóre -13.

Dva údery zpět jsou jeho krajané, Charlie Hoffman a J.T. Poston. O titul se ale senzačně může ucházet i jihoafrické překvapení jménem M.J. Daffue. Jednatřicetiletý golfista je až na 864. místě světového žebříčku, po dvou kolech drží se skóre -10 čtvrtou pozici.

Kristoffer Ventura z Norska je o další ránu zpátky, neztrácí se ani Sergio García či Bernd Snedeker.

Předčasně naopak turnaj skončil pro Seppa Straku, Pata Pereze, Henrika Stensona, Wila Zalatorise, Lucase Glovera, Luka Donalda, Sunga Kanga či Russella Knoxe.