Famózní jízda Davise, v Mississippi ale nevede sám

PGA TOUR
Famózní jízda Davise, v Mississippi ale nevede sám

Cameron David při Moving day na Sanderson Farms Championship předvedl skvostnou jízdu a dostal se nečekaně do čela. Není ale sám, do boje o titul navíc může zasáhnout až jednadvacet hráčů. 


Právě jednadvacet hráčů se nachází v rozmezí pěti ran. Mezi touto elitou najdeme C.T. Pana, Roryho Sabbatiniho, Coreyho Connerse či Charlieho Hoffmana.

Na děleném šestém místě je Keegan Bradley, který po dvou kolech vedl. Sobota se mu ale vůbec nevyvedla. Nezahrál jediné birdie, své skóre si ale napravil eaglem na jedenáctce. Přesto jeden úder ztratil a na lídry má manko dvou ran.

O jeden úder zpět jsou Brandt Snedeker a Kristoffer Ventura, do finále ale z první pozice půjdou J.T. Poston, Sergio García a Cameron Davis. Nejlepší kolo vystřihl jednoznačně Australan, který bez jediné chyby zahrál za 63 ran (-9). Davis začal kolo pěti birdie v řadě, poté přidal další dvě a také eagle na pětiparové čtrnáctce.

Největším favoritem na triumf je každopádně Sergio García. Ten hrál taktéž bezchybně a po šesti birdie může reálně uvažovat o svém jedenáctém titulu na okruhu PGA Tour.

Španělský golfista se naposledy radoval v roce 2017, kdy ovládl svůj první major kariéry, tedy Masters. Od té chvíle uspěl ještě čtyřikrát, ani jednou ale na PGA Tour.