V Las Vegas se skóruje, na cut nestačilo ani šest pod

PGA TOUR
V Las Vegas se skóruje, na cut nestačilo ani šest pod

V Las Vegas na turnaji Shriners Hospitals for Children Open je k vidění jedno skóre pod par hřiště za druhým. Do víkendu se neprobojovali hráči, kteří upsali během úvodních dvou rund hned šest ran. 


Jen třináct hráčů hrálo po dvou kolech nad par hřiště, například Max Homa. V paru hrálo dalších pět hráčů, třeba Richy Werenski. Poté už ale všichni mohutně upisovali.

Na cut ale nestačilo ani skóre -6 a tak v turnaji Shriners Hospitals for Children Open končí Rickie Fowler, Jason Day, Cameron Champ, Charl Schwartzel, Pat Perez, Hideki Matsuyama, Russell Knox, Paul Casey, Rafa Cabrera-Bello, Scottie Scheffler, Collin Morikawa či navrátilec Francesco Molinari.

Ze zadních pozic budou útočit Webb Simpson, Matthew Wolff či Matt Kuchar. Deset a více ran již upsalo celkem 25 hráčů a všechny tak můžeme považovat za adepty na titul.

V Las Vegas každopádně před víkendem vede pětice Patrick Cantlay - Martin Laird - Peter Malnati - Brian Harman - Austin Cook.. Třetímu jmenovanému v minulém týdnu těsně unikl titul na Sanderson Farms Championsip, Malnati ale znovu hraje skvěle a především zatím bezchybně (stejně jako Harman).

O vavřín jej znovu ale může připravit Sergio García, jenž je jen o dvě rány zpět podobně jako Sungjae Im, Wyndham Clark či Stewart Cink. Lídr po prvním kole Bryson DeChambeau je samostatný šest se ztrátou jediného úderu.