Woods začal hrát jako obhájce titulu, na Thomase má ale obrovské manko

PGA TOUR
Woods začal hrát jako obhájce titulu, na Thomase má ale obrovské manko

Tiger Woods se ve druhém kole turnaje The Zozo Championship zlepšil o deset úderů, na vedoucího Justina Thomase ale ztrácí dalších dvanáct. 


Tiger Woods zahrál jen dvě bogey, přidal osm birdie a konečně se mu na tváři vyloudil úsměv. Z dělené 66. příčky ale na čelo leaderboardu nadále výrazně ztrácí.

Ve dvouciferných červených číslech je aktuálně 21 golfistů, lídrem v klubovně je Justin Thomas, kterému se povedlo zahrát bezchybné kolo se sedmi birdie.

Bez jediné chyby v celém turnaji hrají Patrick Cantlay a Abraham Ancer, v závěrečném flightu s Thomasem ale půjdou Dylan Frittelli a Lanto Griffin, kteří mají shodné skóre -13.

Parádní druhou devítku předvedl Sebastian Muňoz. Ten po prvním kole vedl, jenže během úvodních sedmi jamek (Kolumbijec startoval z desítky) poztrácel čtyři rány. Na té druhé zahrál sedm jamek v řadě bez paru (šest birdie, jedno bogey) a skóre -10 tak znamená průběžné dělené čtrnácté místo.

Naprosto senzační jízdu předvedl Richy Werenski. V prvním kole hrál v paru, v tom druhém upsal 11 ran a překonal tak rekord hřiště Tigera Woodse! A to přitom zahrál ještě bogey na šestce. Tam přitom v prvním kole skóroval.