Thomas zůstává v čele, Moving day pro Rahma

PGA TOUR
Thomas zůstává v čele, Moving day pro Rahma

Justin Thomas setrval na The Zozo Championship v čele i po třech kolech. Ve finálovém flightu s ním půjde Jon Rahm, který se stal mužem Moving day. 


Jon Rahm zahrál za -9 s jedním eaglem a sedmi birdie, trefil všechny fairwaye a rozhodně se stal mužem Moving day. Přesto z druhé pozice ztrácí jeden úder na vedoucího Justina Thomase.

Ten zůstává konstantní, tentokrát upsal šest ran a skóre -19 mu zaručuje nedělní vstup z prvního místa. Lanto Griffin je o další úder zpět, ve hře o titul zůstává i Sebastian Muňoz nebo Patrick Cantlay.

Senzační kolo jako Jon Rahm hrál i Kevin Na, který po třinácti jamkách šel za -7. Diváky u obrazovek potěšil opět svou chůzí k míčku ještě předtím, než skončil v jamce. V závěru kola ale ztratil a dělené dvacáté místo úspěchem rozhodně není.

Rory McIlroy je až na konci čtvrté desítky, lépe si stále nevedou ani Tiger Woods a Phil Mickelson. Ten přitom na úvodních osmi jamkách zahrál sedm birdie, poté mu ale došel dech. Spolu s Woodsem či Wolffem je na děleném 68. místě.