Burns nečekaným lídrem po třetím kole Houston Open

PGA TOUR
Burns nečekaným lídrem po třetím kole Houston Open

Sam Burns je nečekaným lídrem i po třetím kole turnaje Houston Open. Stíhá jej Jason Day a také Dustin Johnson, nejlepším Evropanem je nadále Sepp Straka. 


Dnes se dohrávalo druhé kolo, ve hře už byl pouze Charl Schwartzel, který před poslední jamkou držel skóre +3 a tedy i cut. Na závěrečné jamce ale zaznamenal bogey a s turnajem se rozloučil.

Podobně jako Jordan Spieth, Keegan Bradley, Sergio García, Martin Laird, Lee Westwood, Luke Donald, Henrik Stenson, Alex Noren, Jimmy Walker, Beau Hossler či Phil Mickelson.

Přes cut se naopak dostal Brooks Koepka a Moving day mu vyšel skvěle - šest birdie, jediná chyba a celkové skóre -3. Dělenou třináctou pozici sdílí také Viktor Hovland či Russell Knox.

V TOP 10 najdeme před závěrečným kolem i dva Evropany, čtvrté místo drží Sepp Straka, dělený osmý je Shane Lowry. V čele najdeme překvapivě Sama Burnse, jenž dnes zahrál stejně jako v úvodní den (68 ran, -2).

O ránu zpět jsou Jason Day, který, zdá se, konečně doléčil zraněná záda, a Mexičan Carlos Ortiz. Na všechny tyto tři hráče čeká zítra závěrečný flight.