Niemann si kvůli koronaviru nezahraje Masters

PGA TOUR
Niemann si kvůli koronaviru nezahraje Masters

Obrovskou porci smůly si vybral Joaquin Niemann. Ten kvůli pozitivnímu testu na koronavirus přijde o poslední major tohoto roku, o listopadové Masters.


Joaquin Niemann oznámil vše prostřednictvím Twitteru. "Měl jsem pozitivní test na koronavirus a kvůli tomu si bohužel příští týden nezahraju na Masters. Tato událost pro mě hodně znamená, jsem zklamaný," zmínil.

"Udělám ale vše pro to, abych se z toho rychle dostal a zároveň, abych udržel svou rodinu a svůj tým v bezpečí," dodal. Následoval tweet organizátorů turnaje.

"Joaquin Niemann nás informoval, že se turnaje Masters 2020 nezúčastní kvůli pozitivnímu výsledku testu na COVID-19," stojí v prohlášení.

Niemann se stal prvním hráčem, který si kvůli pozitivnímu testu v Augustě nezahraje. Startoval zde zatím pouze jednou, v roce 2018 neprošel cutem.

V posledních týdnech byl ale v celkem solidní formě. Za posledních šest startů nasbíral hned pět umístění v TOP 25, jeho nejlepším výsledkem je dělené třetí místo z BMW Championship. Na CJ Cupu poté skončil samostatný šestý.