Molinari slaví, po téměř dvou letech skončil v TOP 10

PGA TOUR
Molinari slaví, po téměř dvou letech skončil v TOP 10

Blýská se na lepší časy? Francesco Molinari po téměř dvou letech skončil na některém z turnajů v nejlepší desítce a na Farmers Insurance Open by něco podobného rád zopakoval.


Zdá se, jakoby Francesco Molinari veškerou svou jistotu ztratil na dvanáctce na Masters v závěrečném kole. Bojoval o titul, trefil ale vodu a bylo po nadějích. Následně zapsal ještě jednoho dabláče a musel se spokojit s děleným pátým místem.

Od té doby šel Molinari neuvěřitelně dolů. Následně odehrál jednadvacet turnajů, ani jednou ovšem neskončil v TOP 10. Na Masters loni neprošel ani cutem, od té doby podobně jako další pauzíroval.

Letošní premiéru si Ital připsal na The American Express, kde odehrál čtyři velmi dobrá kola a s celkovým skóre -14 se vměstnal do TOP 10, když skončil dělený osmý.

Ve finále to ale po zaváhání na tříparové třináctce (double-bogey) nevypadalo dobře, na závěrečných dvou jamkách ale zaskóroval a konečně se tak může alespoň trochu radovat.

Nyní až 130. hráč světového žebříčku bude chtít toto umístění minimálně zopakovat na Farmers Insurance Open, kterého by se měl v tomto týdnu zúčastnit.