Spieth usiluje o titul po třech letech, vede Schauffele

PGA TOUR
Spieth usiluje o titul po třech letech, vede Schauffele

Fanoušci Jordana Spietha jsou v pozoru! Na Waste Management Phoenix Open dělí Američan osmé místo a je jen čtyři rány od vedoucího Xandera Schauffeleho. 


Xander Schauffele zahrál fantastické druhé kolo. Pět birdie, jeden eagle a žádná chyba. Čtvrtý hráč světa se tak dostal i před Stevea Strickera, jenž vedl po první rundě. Nyní je dělený druhý, společně s Keeganem Bradleym.

V nejlepší desítce momentálně najdeme i Scottieho Schefflera, Billyho Horschela, Brookse Koepku či již zmíněného Jordana Spietha. Ten si ovšem s nedávnou světovou jedničkou nezahraje, do třetího kola vystartuje Koepka o jedenáct minut dříve.

O post nejlepšího Evropana bojují podle očekávání Jon Rahm a Rory McIlroy, skóre -5 má ale také Skot Russell Knox. Takové skóre ale po dvou dnech znamená jediné - mizivou šanci na boj o titul.

Cutem poté neprošli Beau Hossler, Pat Perez, Sepp Straka, Erik van Rooyen, Jason Day, C.T. Pan, Rory Sabbatini, Luke Donald, Cameron Champ, Chez Reavie, Jimmy Walker, Pádraig Harrington, Martin Laird, Hunter Mahan, Sebastian Muňoz, trápící se Gary Woodland a taktéž Rickie Fowler.

Tomu už pomalu ubíhá čas a pozvánka na Masters se každým dnem oddaluje.