Woods věří ve start na Masters. Kvůli zádům si pořídil delší putter

Tiger Woods
Woods věří ve start na Masters. Kvůli zádům si pořídil delší putter

Tiger Woods poprvé od další operace zad promluvil. Před finále Genesis Invitational hovořil o šanci zahrát si letošní Masters či o změnách, které udělal ve svém bagu. 


Už pátou operaci zad musel prodělat Tiger Woods. Dle vlastních slov se cítí dobře, na brzký návrat do kolotoče PGA Tour to ale nevypadá. "Cítím se dobře. Jsem trochu ztuhlý, brzy mě čeká ještě jedno vyšetření a pokud bude vše v pořádku, budu moci začít dělat další aktivity," nechal se slyšet v neděli ve vysílání televizní stanice CBS.

"Stále jsem v tělocvičně, dělám všední dny, které jsou pro rehabilitaci nezbytné. Drobnosti, díky kterým se mohu posouvat," zmínil dále. Na otázku, zda bude součástí dubnového Masters, odpověděl: "Bože, doufám, že ano."

Je zřejmé, že Woods nebude startovat v tomto týdnu na akci WGC, bez něj se bude muset obejít i The Arnold Palmer Invitational či The Players.

Aby už ale Woods netrpěl dalšími problémy, rozhodl se pro jednu změnu ve svém bagu. "Prodloužil jsem si putter, nemusím se tak tolik ohýbat," řekl s úsměvem na tváři. "Nyní má stejnou délku jako má sand wedge. Nyní putty hodně trénuju a myslím, že mé rozhodnutí prodloužit putter je dobré," uzavřel rozhovor s Jimem Nantzem.