Na Floridě nejlépe odstartovali Fitzpatrick a Simpson, Wolff se po ostudě raději odhlásil

PGA TOUR
Na Floridě nejlépe odstartovali Fitzpatrick a Simpson, Wolff se po ostudě raději odhlásil

Matt Fitzpatrick a Webb Simpson se skóre -6 vedou po prvním kole turnaj WGC - Workday Championship. Odhlásil se naopak Matthew Wolff, který prožil snad nejstrašidelnější kolo ve své kariéře. 


Matt Fitzpatrick na rozdíl od Webba Simpsona nechyboval, oba mají ale po prvním kole na Floridě shodné skóre -6. Parádně si ovšem vedou i hlavní favorité turnaje WGC.

Brooks Koepka je jen o ránu zpět, podobně jako Sergio García či Kevin Kisner. O další úder zpět najdeme na leaderboardu Jona Rahma, Pattrick Reeda či Tonyho Finaua, který už moc touží po dalším titulu.

V nejlepší dvacítce se nachází i Rory McIlroy, Scottie Scheffler či Louis Oosthuizen. Naopak velmi průměrně odehrál první rundu Justin Thomas. Zaznamenal sice čtyři birdie, opět se ale nevyvaroval chyb. Absenci formy potvrdil Bryson DeChambeau. Výsledek +5 se čtyřmi birdie opravdu neznačí dobrý start.

Stejně do turnaje vstoupil i největší favorit turnaje, tedy světová jednička Dustin Johnson. Začal sice birdie na trojce, poté už to ale s ním šlo z kopce.

Asi nejhorší kolo své kariéry prožil Američan Matthew Wolff. Po sedmi jamkách hrál za +10, když zaznamenal sněhuláka na patnáctce, což pro něj byla šestá jamka. Poté sice zahrál dvě birdie, na jedničce ale po dalších hrozivých chybách zapsal triple-bogey a kolo nakonec dokončil se skóre +11. Po první rundě tak svou další účast na Floridě raději vzdal.