TOP 10 ran z uplynulého golfového týdne

PGA TOUR
TOP 10 ran z uplynulého golfového týdne

Uplynulý golfový týden nabídl hned čtyři skvostné golfové turnaje. Na LPGA Tour se z titulu radovala Nelly Korda, v Portoriku uspěl Branden Grace, na Floridě Collin Morikawa a mezi šampiony opět zářil Kevin Sutherland. 


Z již zmíněné čtveřice se ale ve výčtu deseti nejlepších ran týdne objevuje jen Branden Grace. Ovšem zcela zaslouženě, když chip-inem z bunkeru zaznamenal na předposlední jamce celého turnaje eagle a i díky němu si došel pro druhý titul na okruhu.

Pozadu nezůstal ani Viktor Hovland, jeho skvostný úder ve finále WGC - Workday Championship mu nakonec zajistil dělené druhé místo. Jako jediný v tomto videu ale neposlal míček přímo do jamky.

Jinak to bylo především o chip-inech a hole-outech. Chip-in to eaglu předvedl jinak neúspěšný Dustin Johnson, hole-outem se ve druhém ole WGC na Floridě prezentoval Hideki Matsuyama.

K vidění byla i dvě esa. Trevor Simsby při své premiéře na PGA Tour poslal míček rovnou do jamky v sobotní rundě WGC na šesté jamce, Tim Petrovic se pro změnu trefil na Cologuard Classic v rámci druhého kola.