Největším favoritem na The Players Johnson

PGA TOUR
Největším favoritem na The Players Johnson

Světová jednička Dustin Johnson je podle sázkových kanceláří největším favoritem na zisk prestižního titulu na The Players. Věří se i Jordanu Spiethovi, i když někteří mají pochybnosti. 


PointsBet Sportsbook vypsala na světovou jedničku kurz 11:1. Největším favoritem byl nicméně i na předchozích akcích, kde neuspěl. Naposledy na akci WGC.

Hned za Johnsonem najdeme vítěze Arnold Palmer Invitational Brysona DeChambeaua. Kurz 13:1 má Rory McIlroy, do dvacítky se vešli také Jon Rahm, Xander Schauffele, Justin Thomas a Webb Simpson. Právě kurz 20:1 mají Patrick Cantlay a Collin Morikawa.

Příliš pozadu nezůstávají ani Tony Finau a Jordan Spieth (25:1), naopak velkým šokem by bylo vítězství Leeho Westwooda (66:1) či Francesca Molinariho (100:1).

Co se Spietha týče, tomu opět bude přát celý golfový svět. Ne každý mu ovšem věří. "Spiethův kurz na vítězství neodpovídá. Nehraje na TPC Sawgrass dobře, neprošel cutem ve čtyřech z pěti případů. A teď jím neprojde děsivým způsobem," domnívá se Kyle Porter ze CBS Sports.

A koho jako vítěze letošního The Players tipujete Vy?