Na Players začal skvostně García, sedmnáctka nejvíce vytrestala Ana

PGA TOUR
Na Players začal skvostně García, sedmnáctka nejvíce vytrestala Ana

Famózní start na The Players má za sebou Španěl Sergio García, se skóre -7 je v čele o dvě rány před Brianem Harmanem. Mnoho favoritů je ze hry mimo, ve vodě na Island Green je dalších 35 míčků. 


První kolo se včera kvůli tmě nakonec nedohrálo, dnes by se ale druhé kolo dojít mělo. V čele turnaje je senzačně Sergio García, jenž zahrál i přes bogey na jedničce skvostnou rundu a ihned si vypracoval náskok dvou ran na Briana Harmana.

Výborně začali i Shane Lowry a Matt Fitzpatrick (oba -4) nebo Lee Westwood se skóre -3. Pod parem hrají také Collin Morikawa, Bryson DeChambeau, Gary Woodland, Justin Thomas, Webb Simpson či překvapivě také Phil Mickelson.

Ten začal své úvodní kolo dvěma birdie v řadě, poté ztratil tři rány, ale na závěrečných třech jamkách se znovu vyřádil. Na šestnáctce a osmnáctce skóroval, na Island Greeenu hrál pohodový par.

Mnoho hráčů se ale právě na těchto jamkách neuvěřitelně vytrápilo. Včera skončilo ve vodě na sedmnáctce hned pětatřicet míčků. Takový Byeong-Hun An zde hrál jedenáct, Kevin Na se po osmičce rozhodl z turnaje odhlásit.

Rory McIlroy sice udržel par, na následné jamce si ale sněhuláka po dvou zásazích do vody neodpustil. Mimo hru je i Tony Finau, Ian Poulter, Rickie Fowler, Xander Schauffele, Tyrrell Hatton nebo Tommy Fleetwood.