Další skvělé kolo pro DeChambeaua, na Westwooda ale zatím nemá

PGA TOUR
Další skvělé kolo pro DeChambeaua, na Westwooda ale zatím nemá

Po týdnu by se mohl opakovat souboj mezi Leem Westwoodem a Bryson DeChambeauem. Angličan se skóre -9 vede po dvou kolech The Players, v patách mu je krajan Matt Fitzpatrick, lídr po úvodní rundě Sergio García nebo právě vítěz Arnold Palmer Invitational z minulého týdne. 


Lee Westwood udivuje celý golfový svět. Po vynikajícím vystoupení na Arnold Palmer Invitational hraje o titul i na The Players. A před Moving day po bezchybné druhé rundě dokonce vede, o jednu ránu před svým krajanem Mattem Fitzpatrickem.

Pozadu nezůstává ani Sergio García. Znovu trefil eagle a na pětiparech už mu tento úspěch schází jen na dvojce, kde dvakrát hrál birdie. Kromě toho ale pětkrát chyboval a kolo nakonec došel v paru.

O další ránu zpět je Bryson DeChambeau. Kromě doublu na desítce hrál také čistě a zopakoval kolo za 69. Zcela jistě by bylo zajimavé jej v neděli sledovat v závěrečném flightu s Leem Westwoodem.

O titul mohou bojovat i Paul Casey či Jon Rahm (oba -4) nebo také Jason Day (-33), Abraham Ancer, Shane Lowry, Louis Oosthuizen, Justin Thomas či Patrick Reed (všichni -2).

Volno naopak o víkendu mají hráči, kteří hráli nad par hřiště. Jedná se například o Tyrrella Hattona, Hidekiho Matsuyamu, Scottieho Schefflera, Marca Leishmana, Tommyho Fleetwooda, Viktora Hovlanda, Webba Simpsona, Tonyho Finaua, Francesca Molinariho, Iana Poultera, Xandera Schauffeleho, Patricka Cantlaye, Rickieho Fowlera, Matta Kuchara, Henrika Stensona či Rory McIlroye.

Posledně jmenovaný zahrál během dvou kol za +10 a se slavným turnajem se loučí mezi posledními.