Rematch! Westwood a DeChambeau si to rozdají ve společném flightu

PGA TOUR
Rematch! Westwood a DeChambeau si to rozdají ve společném flightu

Opět po týdnu se do závěrečného flightu dostali Lee Westwood a Bryson DeChambeau. Na The Players právě tito dva budou soupeřit o vavřín, do boje by se chtěl zapojit i Justin Thomas. 


Lee Westwood znovu nechyboval a po čtyřech birdie si vypracoval náskok dvou ran na Brysona. Vítěz Arnold Palmer Invitational pokazil jen čtyřparovou čtrnáctku, jinak si se šesti birdie vedl skvěle.

Oba tak znovu uvidíme v závěrečném flightu, tentokrát je ale mírným favoritem sympatický Angličan. Do boje o titul se nicméně zcela jistě zapojí i další.

Obrovským překvapením je 257. hráč světa Doug Ghim, který společně s Justinem Thomasem dělí třetí pozici se ztrátou tří úderů. Právě Thomas zahrál kolo turnaje, i s jednou chybou se dostal na skóre 64 (-8). O další ránu zpět najdeme Paula Caseyho, Briana Harmana a také Jona Rahma.

Dobře hrají Matt Fitzpatrick a Sergio García (oba -8). Za očekáváním naopak zůstala světová jednička, even PAR znamená až dělené 55. místo. Ještě hůře je na tom Collin Morikawa, ten na Johnsona ztrácí další čtyři rány.

Naprosto nevídanou bilancí se může pyšnit Australan Adam Scott. Po třech kolech sice hraje v paru, na Island Greenu ale ve všech třech dosavadních kolech zahrál birdie.