McIlroy zabral, deset hráčů zůstalo stoprocentních

PGA TOUR
McIlroy zabral, deset hráčů zůstalo stoprocentních

I druhý den základních skupin WGC-Dell Technologies Match Play přinesl mraky úžasných ran, ale i stálé trápení favoritů. Stoprocentní zůstává deset hráčů, mezi nimi i Mr. Ryder Cup.


Rory McIlroy ve čtvrtek zabral, poměrně hladce porazil Lanta Griffina a udržel se ve hře o postup. Musí ale spoléhat na zaváhání Iana Poultera. Mr. Ryder Cup znovu ukázal, že mu jamkovka dokonale sedí.

I když závěr proti Cameronu Smithovi málem pokazil. Prohrál dvě jamky v řadě, na osmnáctce ale par zahrál a udržel si tak náskok jediné jamky. 

Nesmírně zajímavě se vybarvuje skupina okolo světové jedničky. Dustin Johnson totiž nedokázal porazit Roberta MacIntyrea a o postup tak dnes bude hrát kromě těchto dvou zmíněných i Adam Long.

Blízko k postupu má Sergio García, i když Lee Westwood jasně přehrál Matta Wallace a udržel si naději. Dnes ale musí porazit Hattona a věřit Wallaceovi.

O postup si to dnes ve vzájemných duelech rozdají Matt Kuchar s Kevinem Kisnerem a také Ryan Palmer s Jonem Rahmem. Všichni tito hráči jsou stoprocentní, stejně jako ještě Mackenzie Hughes, Patrick Cantlay, Dylan Frittelli, Abraham Ancer či již zmínění Evropané García s Poulterem.