Evropané téměř vyklidili pole, hlavním favoritem Scheffler

PGA TOUR
Evropané téměř vyklidili pole, hlavním favoritem Scheffler

Scottie Scheffler naprosto deklasoval Iana Poultera a ve čtvrtfinále vyřadil i Jona Rahma. Končí také Sergio García či Tommy Fleetwood. Ten alespoň napodobil Garcíu a na čtyřce trefil eso. 


Včera se v rámci WGC-Dell Technologies Match Play odehrálo osmifinále a také čtvrtfinále. A hned v osmifinále se bylo na co dívat. Jako první vystartoval Tommy Fleetwood a i díky esu na čtyřce duel proti Dylanu Frittellimu naprosto opanoval.

Úspěšné do boje o vítězství vstoupil také Sergio García a přes Erika van Rooyena poměrně pohodlně prošel i Jon Rahm. Největším šokem tak bylo drtivé vítězství Scottieho Schefflera nad Ianem Poulterem.

Ten nehrál vůbec zle, dvakrát v řadě proměnil dlouhý putt, ale Scheffler neztrácel. Obrat poté zaznamenal Matt Kuchar proti Jordanu Spiethovi, když po desítce prohrával o dvě.

Ještě větší manko měl po šesti jamkách Brian Harman. Bubba Watson mu nakládal neuvěřitelně, vedl už o čtyři. Poté ale Harman zahrál neuvěřitelných osm birdie v řadě, získal sedm jamek v řadě a o vítězství už se připravit nenechal.

Ve čtvrtfinále jej ale porazil Matt Kuchar, proti Scottiemu Schefflerovi neměl šanci Jon Rahm a pole vyklidil i Sergio García, který nestačil na jediného evropského semifinalistu Victora Péreze.

Končí totiž také Tommy Fleetwood. Ten měl proti Billymu Horschelovi náskok dvou jamek, na sedmnáctce se stav vyrovnal a když na osmnáctce neproměnil Fleetwood putt na výhru, šlo se do play-off. V něm Angličan udělal ihned chybu a za ni zaplatil koncem v turnaji.