Favoritem číslo jedna na Masters obhájce, nedaleko za ním i Spieth

PGA TOUR
Favoritem číslo jedna na Masters obhájce, nedaleko za ním i Spieth

Největším favoritem prvního majoru letošní sezóny je podle předpokladů úřadující šampion a světová jednička Dustin Johnson. Následují jej Bryson DeChambeau, Jon Rahm či Jordan Spieth. 


Podle sázkových kanceláří je největším favoritem Masters obhájce zeleného saka a aktuální světová jednička Dustin Johnson. Vsadit se na něj dá v kurzu 10:1.

Jen nedaleko za ním je silné americké trio DeChambeau - Spieth - Thomas. Posledně jmenovaný by díky vítězství mohl dokonce nahradit Johnsona v pozici světové jedničky.

Vedle tohoto tria se nachází i Jon Rahm. Jelikož se mu první potomek narodil na konci tohoto týdne, nehrozí, že by z Augusty předčasně odstoupil.

Do kurzu 20:1 se vešel ještě Rory McIlroy, kterému právě Masters schází k uzavření kariérního grandslamu. Nejlépe byl v Augustě čtvrtý v roce 2015.

Jeden z nejvyšších kurzů má naopak Francesco Molinari. Jeho trápení v Augustě začalo, když v roce 2019 po třech kolech vedl, nakonec ale nestačil na Tigera Woodse. Vsadit si na něj můžete v opravdu šíleném kurzu 141:1.