Z home office rovnou do skal

Z home office rovnou do skal

Už skoro rok je home office naší denní rutinou. Díky české značce Lithos Granum se ale můžete přenést do skal a hor z pohodlí domova už za pár vteřin. Lithos Granum představuje kolekci prémiových krytů na Macbook z pravého kamene. 



Kreativní a designové studio Heels Make Deals vypustilo na konci loňského roku designový kousek, který spojuje dokonalost přírody a lásku k technologiím. Jedinečné zpracování kamene umožňuje seříznout plát, který je pouze 1 mm tenký a váží 50 gramů. Přidáte si tak na stylu, nikoli na váze. Dokonale zachová jeho strukturu, přírodní zpracování a také barevnost. Každý kus je tak zaručený originál, který může být elegantně hladký nebo mít naopak rysy hrubé skály. I dva kryty vyrobené hned po sobě mohou být úplně odlišné. Díky zemitým odstínům jde o ideální unisexový kousek, který se hodí do pánské minimalistické pracovny, ale i do pastelově laděné kanceláře. 

Kryt perfektně ochrání váš MacBook před poškozením či poškrábáním a promění ho v designový kousek. Můžete si tak i z vašeho obýváku udělat stylovou kancelář a nekonečný home office dostane úplně jiný rozměr. Stačí zaklapnout, přejet prsty a hned se můžete přenést na oblíbené české hory nebo skály na pobřeží. Odstín Earth vás odnese do pískovcových skal Adršpachu nebo letních Alp, Black Stone připomíná lávová pobřeží a odstín Mauve s růžovým nádechem zase odraz západu slunce.

Jde o kus přírody a tak neustále pracuje. Jeho barvy a odlesky se mění v závislosti na teplotě a prostředí, ale díky pevné struktuře je prakticky nezničitelný. Bude tu pro vás, dokud vás bude jeho kamenná tvář bavit, pak ho můžete jednoduše sloupnout beze stop po lepidle. 

Svůj originální kus si můžete vybrat na e-shopu www.lithosgranum.cz