Další zlepšení a Spilková má nadosah fantastický úspěch

Klára Spilková
Další zlepšení a Spilková má nadosah fantastický úspěch

Klára Spilková na Lotte Championship opět o ránu vylepšila své nejlepší kolo a po třech rundách nemá daleko k umístění v nejlepší desítce. 


I ve třetím kole Lotte Championship se mohutně skórovalo. Hned na úvodní jamce skórovala i Klára Spilková, na trojce ale zapsala bogey a dostala se až do čtvrté desítky pořadí.

Jenže poté se Spilková rozjela. Bez jediné chyby s jedním eaglem na sedmičce a třemi birdie poskočila na dělené šestnácté místo s výsledkem -12. A do dnešního závěrečného kola vystartuje patnáct minut před půlnocí, její spoluhráčkou bude hvězdná Kanaďanka Brooke Henderson.

Spilková je momentálně o tři rány před Jessicou Korda či Jennifer Kupcho, nad českou hráčkou hrají Nelly Korda nebo také Australnka Lydia Ko.

Právě tyto hráčky by si to měly zítra ráno rozdat o titul. Ko po jediné chybě na jedenáctce v prvním kole nevyrobila jedinou chybu a vede o jednu ránu před Nelly Kordou.

Ta včera hřiště rozstřílela deseti birdie a po vítězství na Gainbridge LPGA má blízko k dalšímu titulu během krátké chvíle.