Turnaj dvojic nabízí skvostnou podívanou, McDowell trefil eso

PGA TOUR
Turnaj dvojic nabízí skvostnou podívanou, McDowell trefil eso

Turnaj dvojic Zurich Classic of New Orleans má za sebou dvě vynikající kola. V popředí najdeme hvězdné vojice včetně obhájců Jona Rahma a Ryana Palmera. A k vidění už bylo i eso.


První kolo bylo především o skórování. Hrálo se ve fourballech a skóre dvojic skákala až k -10. Bavil například Bubba Watson, který nebyl daleko od albatrossu, za podívanou stála i rána Justina Rosea z vody.

Angličan jde turnaj ve společnosti s Henrikem Stensonem a dva velcí kamarádi se na turnaji baví. Podobně jako obhájci titulu Ryan Palmer a Jon Rahm. Na tříparu zahrál Palmer parádní ránu, veškerou pozornost mu ale sebral Rahm perfektním puttem do birdie.

Ve včerejších foursomech už to byl především boj. Lídry tak jsou Tony Finau a Cameron Champ a také norská dvojice Kristoffer Ventura - Viktor Hovland. Obě dvojice jsou na skóre -13.

O dvě rány zpátky najdeme již zmíněné duo Stenson - Rose a také dvojici Watson - Scheffler. I dále jsou v popředí hlavní hvězdy turnaje, Cameron Smith a Marc Leishman, Jon Rahm a Ryan Palmer, Xander Schauffele a Patrick Cantlay a také Matt Wallace a Graeme McDowell.

Posledně jmenovaný včera zahrál na sedmnáctce nádherné eso, vůbec své první na PGA Tour. A i díky němu se ostrovní dvojice může porvat o velký úspěch.