ZAHRÁDKA OTEVŘENA, V NEDĚLI PRVNÍ TURNAJ!

ZAHRÁDKA OTEVŘENA, V NEDĚLI PRVNÍ TURNAJ!

17.5. - Od dnešního dne se nám konečně plnohodnotně otevřela restaurační zahrádka a také můžeme pořádat první turnaje!


Samé skvělé zprávy. Nejen, že v restauraci už si budete moci sednou po čtyřech na naší zahrádce, ale konečně se také dostane na turnaje! Jak je tomu dobrým zvykem, novou golfovou sezónu nejde otevřít jinak než Zbraslavským votvírákem, který má na startu roku vždy své místo v turnajovém kalendáři. 

"Zbraslavskej votvírák" se bude konat v neděli 23.května od 9 hodin. Hrát budeme pohodovým formátem Texas Scramble dvojic na 18 jamek. Cílem je otevřít novou golfovou turnajovou sezónu v zábavné, přátelské atmosféře. Připraveno bude, kromě skvěle připraveného hřiště, také spousta dobrého jídla před, v průběhu i po hře. Stejně tak nebude zanedbán ani kvalitní pitný režim. 

Dvoučlenné týmy můžete hlásit na recepci, i s názvem, který by měl vaši dvojici co nejvíce vystihnout. Jako každý Texas u nás budeme po turnaji vyhlašovat nejzábavnější týmový název. Pokud nemáte parťáka a chcete si i tak zahrát, dejte nám vědět, určitě vás rádi spojíme do týmu s někým, kdo má stejný "problém". 

Vítězství si odnesou týmy s nejnižším počtem ran - netto i brutto. Hrací handicap a veškeré podrobnosti naleznete na stránce turnaje, kde se samozřejmě můžete i přihlásit. 

Do hry pro vás budeme mít připravené pivo nebo nealko a naše vyhlášené občerstvení, které dostanete po deváté jamce v Halfway House. Jinak pro Vás bude samozřejmě připravena i naše terasa v restauraci, kde si můžete dát něco dobrého jak před hrou, tak také po ní. 

Když k tomu všemu přidáme ještě atraktivní cenu, kdy si celou tuhle parádu můžete dopřát za tisícikorunové fee, tak vlastně není nad čím váhat! Těšíme se na vás v neděli, přijďte to s námi společně odpálit!