GOLF & GRILL WEEK JE KONEČNĚ TADY!

GOLF & GRILL WEEK JE KONEČNĚ TADY!

Golf & Grill week v Prague City Golf je tady! Jak jistě víte, jedná se o první tématický týden z edice Zbraslav Experience Golf Tour, která bude stejně jako loni zdobit i sezónu 2021.


Na co se tak můžete od dnešního dne těšit? Celý týden se naším resortem bude linout vůně propečeného masa, grilované zeleniny nebo poctivého hovězího burgeru, který jste si v posledních týdnech oblíbili na našem Halfway House.  

Kulinářské hodování pak vyvrcholí sobotním turnajem Golf & Grill 2021, jenž se bude hrát standardně na stablefordové body (součet netto+brutto) s kapacitou 80 hráčů. Oproti loňskému roku budeme hrát ve třech kategoriích, šance na výhru tak bude pro všechny větší. Start je připraven v 9 hodin a pro hráče bude kromě několika vložených soutěží připravena i spousta dobrého jídla a pití – jak na Halfway House, tak zejména na terase po dohrání poslední jamky. Tam bude v ráži zejména rozpálený gril, dále pak bude pro všechny hráče připraven salátový a dezertní bar. 

Na všechny hráče čeká spousta hodnotných cen, mezi kterými nebudou chybět ty tématické - např. grily, dále pak vouchery na pobyty v partnerských hotelech, květiny, bowling, barber shop nebo na golfové vybavení. Připomínáme, že celá Zbraslav Experience Golf Tour, jejíž součástí Golf & Grill je, se hraje o volné hrací karty do Prague City Golf na rok 2022. Přihlášky do turnaje můžete podat na naší recepci nebo přímo zde. 

Budeme rádi, když po turnaji strávíte na terase příjemné chvíle, případně si zasoutěžíte na Himalájích, kde se bude servírovat další kvalifikační turnaj Himalayas Open. Samozřejmě pro vás bude otevřená i Chip&Putt aréna, do které můžete (stejně jako na Himaláje) pozvat i svou rodinu a přátele, kteří ještě golfu neholdují. Na obě veřejná hřiště totiž mají možnost vstupu a hry také negolfisté. 

Bonusem tohoto týdne, který jsme si pro vás připravili ve spolupráci s IM Golf, je oficiální Demo & Fitting day značky Callaway, kde si můžete vyzkoušet novinky pro tuto sezónu, případně si zarezervovat svůj čas na fitting holí. Demo & Fitting day bude probíhat na našem driving range ve čtvrtek 27.5. od 12 do 18 hodin. Bližší informace naleznete zde. 

Moc se na vás v průběhu celého grilovacího týdne těšíme!