PŘIJMETE NAŠI #21DENNÍ VÝZVU?

PŘIJMETE NAŠI #21DENNÍ VÝZVU?

CHCETE SI ZAHRÁT S PROFESIONÁLY
A BÝT U POKUSU O HOLE-IN-ONE?


PRO LETOŠNÍ LÉTO jsme si pro vás společně s Filipem Mrůzkem a Šimonem Zachem připravili soutěž. Pro šest z vás to může znamenat pozvání na turnaj na devět jamek, účast v pokusu o zahrání hole-in-one, a hlavně příjemný den v golfovém resortu Panorama ve společnosti našeho časopisu a dvou profesionálů.

Abyste se mohli zúčastnit, stačí na našem Instagramu – formou dvou příspěvků – odpovědět na dvě jednoduché otázky a zaslat dvě fotky ze hry nebo tréninku.

Přece jenom abyste mohli naši výzvu přijmout, je občas potřeba pro svůj golf něco udělat. Třeba na své hře zapracovat 21 dnů před naším turnajem, který pro vás může být tím pravým vrcholem sezony, a vědět, jak na něj vyladit formu.

Turnaj pro šest pozvaných a dva profesionály se uskuteční

V ÚTERÝ 27. ČERVENCE 2021

na hřišti Panorama Forest a jména vylosovaných oznámíme o dva týdny dříve: Kdo s námi do Kácova pojede, se tedy dozvíte v úterý 13. července.

Abyste se do slosování kvalifikovali, musíte znát správné odpovědi na tyto dvě otázky:

#1 OTÁZKA: Kolik vítězství má celkem Filip Mrůzek na turnajích české PGA Tour, CzechOne Tour a slovenské PGA Pro-Am Golf Tour?

#2 OTÁZKA: Jaké rekordní skóre zahrál Šimon Zach při svém prvním vítězství na americké univerzitní sérii NCAA I v roce 2017 na Havaji?

Odpovědi nám pošlete formou příspěvku – KAŽDOU SAMOSTATNĚ – na Instagram GOLFDIGESTCS, připojte svou golfovou momentku a označte tagem #21DENNIVYZVA. Své příspěvky nám můžete posílat až do neděle 11. července.

Hrát se bude o celkového vítěze, který získá originální modré tričko značky G/FORE. Zkrátka ale nepřijde nikdo. I na ostatní čeká, kromě nevšedního zážitku, spousta cen od našich partnerů.

V rámci turnaje se budete moci i vy pokusit zahrát hole-in-one. Vložená soutěž se odehraje na jamce roku podle magazínu Golf Digest C&S, kterou se dvakrát po sobě stala jamka č. 7 hřiště Panorama Forest.

Celý 3týdenní tréninkový plán, jak se na vrchol sezony připravit, s Filipem Mrůzkem a Šimonem Zachem, najdete v novém vydání magazínu Golf Digest C&S, které vyšlo ve čtvrtek 10. června 2021.

Přijmete naši 21denní výzvu?