NA ZBRASLAVI SLAVÍME CELÝ TÝDEN PŮLVÁNOCE

NA ZBRASLAVI SLAVÍME CELÝ TÝDEN PŮLVÁNOCE

Na Zbraslavi tento týden navazují na jednu z nejlepších resortních akcí loňského roku! Golfové Vánoce na Zbraslavi! Stromeček, ozdoby, kapr, mušle, cukroví a hlavně dárky. Dokonce i Boží hod v podobě turnaje rodičů s dětmi bude!


Ano, milí golfoví přátelé, po roce je to tu zas. Slavíme Vánoce na golfu za příznivějších podmínek, než na konci prosince. Díky druhé zastávce Zbraslav Experience Golf Tour a předpovědi počasí tak budete moci zjistit, jak chutnají vánoční svátky s golfem třeba u protinožců. A to vše přesně půl roku před standardními Vánoci - proto 1/2 Vánoce

Celý týden od 21.června se ponese v Prague City Golf ve znamení dárků a vánočních specialit. Jak na hřišti, tak hlavně v restauraci, kde budou k mání jak české, tak zahraniční vánoční pochoutky, které k Vánocům neodmyslitelně patří. Vše vyvrcholí sobotním turnajem, který je součástí ZEGT, hrající se v celoročním žebříčku o volné hrací karty na rok 2022.

Na co se tedy můžete celý týden těšit? Začneme již tradičně, jako každý tematický týden, který na Zbraslavi pořádáme. Od pondělí do neděle se můžete těšit na zvýhodněná fee  – tentokrát to bude sleva 20% po celý týden! Navíc si v Prague City Golf řekli, že pokud to mají být pravé Vánoce, dárek by měl dostat opravdu každý. Je tak připraven pro všechny, kteří si na Zbraslavi od úterý v průběhu celého týdne zakoupí fee na 18 jamek, zajímavý dárek, který vám dozajista vykouzlí úsměv na tváři.

Samostatnou kapitolou bude restaurace, kde se máte možnost od úterý těšit na vánoční speciality z našich luhů a hájů, ale také těch zahraničních. Servírovat se bude třeba pečený krocan s kaštanovou nádivkou, šneci s bylinkovým máslem nebo oblíbený kapřík… K dispozici bude samozřejmě i vánoční cukroví. Chybět nemůže ani vánočka, která bude patřit ke speciálním cenám našeho sobotního turnaje.

Ten se ponese samozřejmě ve stejném duchu jako celý týden. Můžete se těšit na spoustu zajímavých tematických cen. Tím největším lákadlem jsou víkendové wellness pobyty v luxusním Hotelu Štekl v Hluboké nad Vltavou. Vyplatí se tak určitě zůstat až do konce vyhlášení, jelikož opět nebude chybět tradiční zbraslavská losovačka. Specialitou turnaje bude vyhlášení nejvíce originálního hracího oblečení – inspirací nám bylo zahraničí a vánoční „fancy dress“ uniformy. Kdo z vás bude tím nejoriginálnějším?

Na turnaj se nezapomeňte včas přihlásit (zde) - kapacitu 80 hráčů jsme minulý turnaj rychle naplnili.

Bude to opravdu jedinečný zážitek, který by byla škoda nezažít!

Prague City Golf Team