Czech Open Golf Tour na Kaskádě slibuje skvělý golf...

Czech Open Golf Tour na Kaskádě slibuje skvělý golf...

Do začátku prvního turnaje Czech Open Golf Tour na Kaskádě zbývají pouhé dva týdny. Aktuálně je přihlášeno bezmála 80 profesionálů a elitních amatérů ze tří zemí. Těm všem a dalším chce Kaskáda vytvořit co nejlepší zázemí pro podání špičkového výkonu. Jak? Mimo jiné speciální nabídkou ubytování přímo na hřišti! Nejste ještě na Kaskáda Open by Czech Golf Federation přihlášeni? Nevadí, máte čas až do poledne ve čtvrtek 17. června.


Pokud při online rezervaci svého ubytování v Hotelu Kaskáda (na www.golfbrno.cz) v době konání turnaje, tj. mezi 23. a 27. červnem, zadáte promokód „CZOPEN", získáte garanci pevné ceny ve výši 1.390 Kč včetně DPH za dvoulůžkový pokoj se snídaní a noc!

Buďte mezi prvními, rezervujte si ubytování přímo na hřišti a soustřeďte se jen na svůj výkon v turnaji. Speciální nabídka ubytování na Kaskádě platí pro hráče, jejich nosiče, popř. další členy jejich týmu.

A hrát bude opravdu o co – celkové prize money pro hráče v Top 10 činí 250.000 Kč, přičemž vítěz získá 66.250 Kč. Nejlépe umístěný amatérský hráč získá hrací kartu na turnaj ze série European Tour – D+D REAL Czech Masters – který se na Albatrossu u Prahy hraje od 19. do 22. srpna. Včetně úhrady startovného.

Nejste ještě na Kaskáda Open by Czech Golf Federation přihlášeni? Nevadí, máte čas až do poledne ve čtvrtek 17. června. Poměřit svoje síly, dovednosti a psychickou odolnost budete moci třeba s tour profesionály Filipem Mrůzkem, Janem Cafourkem, Alešem Kořínkem, Michalem Pospíšilem, Šimonem Zachem či Jakubem Barešem nebo s vítězem letošního amatérského German Boys Open Filipem Jakubčíkem, popř. s držitelem stříbrné medaile z nedávného MM ČR ve hře na jamky na Dýšině Davidem Benákem a mnoha dalšími.

Czech Open Golf Tour je největší projekt blízké budoucnosti českého golfu. Startovat mohou jen muži. Pro amatéry je hendikepový limit letos nastaven maximálně na 3,5, hráči musejí mít české občanství a být registrováni v klubech ČGF. Profesionální hráči mohou startovat bez omezení svého občanství.

Kalendář Czech Open Golf Tour 2021

25.–27. června 2021
Kaskáda Open by Czech Golf Federation, uzávěrka přihlášek 17. června ve 12 hod.
https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=651857148

3.–5. září 2021
Karlštejn Open by Czech Golf Federation, uzávěrka přihlášek 26. srpna ve 12 hod.
https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=651861404

Další podrobnosti na www.cgf.cz/cogt2021