Norman trefil v Německu eso. Na čtyřparu!

Norman trefil v Německu eso. Na čtyřparu!

Švédský amatérský golfista Vincent Norman hraje na BMW International Open o nejlepší desítku. Kromě toho má ale dnes za sebou fantastický úspěch, díky kterému si vyhrál nový automobil. 


Na Scandinavian Mixed hosted by Henrik & Annika se stal Vincent Norman nejlepším amatérem a získal místo pro BMW International Open. A v Německu zažívá nádherné golfové okamžiky.

Se skóre -7 je dělený třiadvacátý a zítra může zabojovat o TOP 10. Daleko více jej ale zcela jistě těší dnešní fantastický úspěch na čtyřparové šestnáctce. Jamku dlouhou 270 yardů totiž trefil jediným úderem.

Kolo hrál do té chvíle za +2, nakonec ale skončil pod parem hřiště. K úspěšné rundě mu stačila jediná povedená rána trojkou dřevem.

"Byla to perfektní trojka dřevo. Trefil jsem to velmi dobře, ale nejprve jsem nevěděl. Až poté jsem viděl fanoušky, jak za greenem šílí. Byl to opravdu nádherný pocit," prozradil Norman. 

Ten se stal letos druhým hráčem, který trefil eso na čtyřparu. Celkově už letos European Tour viděla třiadvacáté hole-in-one.