Matuš na Kaskádě ve druhé desítce, titul má Němec Schneider

Stanislav Matuš
Matuš na Kaskádě ve druhé desítce, titul má Němec Schneider

Kaskáda Golf Challenge má za sebou finálové kolo. Z triumfu se raduje německý golfista Marcel Schneider, se svým výkonem může být spokojen i Stanislav Matuš.


Německý golfista Marcel Schneider v posledních letech kolem vítězství jen kroužil, dnes se ale na Kaskádě dočkal. Na pětiparové patnáctce sice přišel o dva údery, na posledních třech jamkách ale zaskóroval a o ránu odvrátil hrozbu play-off.

Tam by na něj čekalo hned trio soupeřů. O další ránu skončil nám velmi dobře známý Marcel Siem, první desítku poté berou Američan Paul Peterson či Nor Kristian Krogh Johannessen.

S pěti bogey a šesti birdie odehrál finále Stanislav Matuš. Jednu ránu upsal i včera a s celkovým skóre -9 mu patří dělená osmnáctá pozice. Další dva čeští hráči, kteří prošli cutem, už tolik nezářili.

Jan Cafourek po nepovedeném Moving day dnes odehrál kolo v paru a se stejným výsledkem za celý turnaj bere dělené 54. místo. Šimon Zach dnes přišel o šest ran i kvůli osmičce na osmnácté jamce a musí se spokojit s dělenou 59. příčkou.