Dobrý start pro Kořínka a Matuše, pod parem hraje v Rakousku i Bareš

Stanislav Matuš
Dobrý start pro Kořínka a Matuše, pod parem hraje v Rakousku i Bareš

Pět českých hráčů zvládlo odehrát úvodní kolo Euram Bank Open minimálně v paru hřiště. Zítřejší kolo by tak mohlo přinést vícero úspěšných cutů. 


Aleš Kořínek sice na jedničce a devítce zapisoval bogey, kromě dvanácti parů ale taktéž čtyřikrát zaskóroval a se skóre -2 se usadil na dělené třiatřicáté pozici. Stejnou příčku okupuje i Stanislav Matuš.

Ten také zahrál čtyři birdie, jediná chyba na devítce jej ale stála dva údery. Skvělé kolo odehrál šestadvacetiletý Jakub Bareš. Na pětiparové trojce zaskóroval, dalších sedmnáct jamek odehrál v paru.

Šanci na cut budou zcela jistě mít také Šimon Zach a Tadeáš Tetak, kteří hrají v paru. Především kolo prvně jmenovaného stojí za menší opáčko. Zach zahrál od dvojky do pětky fantastickou sérii tří birdie a jednoho eaglu.

Jenže hned na třech jamkách zkousával double-bogey, skóre even par je tak ještě velmi dobré. Nad parem aktuálně hrají Gordan Brixi, Filip |Mrůzek, Jan Cafourek, Matyáš Zapletal a Jiří Vik. Všechny tyto hráče tak zítra čeká tuhý boj o víkend.