Je tu totiž třetí zastávka Zbraslav Experience Golf Tour

Je tu totiž třetí zastávka Zbraslav Experience Golf Tour

Máme tady největší sportovní akci posledních několika let. V Japonsku se rozbíhají Olympijské hry a jak se nám dostává informací z dějiště, vše je pod přísným bezpečnostním dohledem kvůli pandemickým opatřením. My vám dáme šanci zažít olympijskou atmosféru v daleko klidnějším hávu!



Je tu totiž třetí zastávka Zbraslav Experience Golf Tour, která přináší poslední červencový týden na Zbraslav chutě z celého světa a hlavně – možnost vyhrát speciální dárky z olympijské kolekce. Na ty nejšťastnější pak čekají dárky přímo z japonského Tokia s olympijským puncem. A ne ledajakým.

Náš klub je totiž s letošní olympiádou, díky účasti Ondřeje Liesera, který se jí jako první český golfista zúčastní, velmi úzce spjat. Těšit se tak můžete na golfové dárky, nicméně využijeme naší přítomnosti v zemi vycházejícího slunce, a přivezeme na Zbraslav i negolfové suvenýry. A právě ty budete mít možnost získat – výherce budeme losovat ze všech hráčů, kteří si k nám přijdou od 26.7. do 1.8. zahrát.

Dost ale o cenách, celý týden bude zejména o sportovní atmosféře. V klubovně budete moci sledovat Olympijské hry v televizi, od čtvrtka pak včetně golfového olympijského turnaje právě s Ondrou Lieserem. To na Zbraslavi vyvrcholí celý týden, jak je dobrý zvykem, sobotním turnajem ZEGT (přihlásit se můžete zde). V banku budou krásné kousky z olympijské kolekce a samozřejmě také ceny od našich stálých partnerů.

V restauraci se máte možnost těšit od pondělí na menu, které šéfkuchař Pavel Švestka posbíral symbolicky na všech kontinentech. Z Afriky se můžete těšit třeba na Ugali s melounem, Asie přinese tradiční Ramen s vejcem, Austrálie pak Jehněčí plec s fazolovým ragů. Menu si představíme blíž až se začátkem příštího týdne, ale už teď víme, že to bude paráda!

Na závěr dodáme, že stále hrajeme za zvýhodněné prázdninové ceny a na úžasně připraveném hřišti! Moc se na vás těšíme, bude to stát za to! Přijďte si zahrát a zažít olympijskou atmosféru na Zbraslav!