LOH 2020: Nástup favoritů, Lieser poslední

Ondřej Lieser
LOH 2020: Nástup favoritů, Lieser poslední

Ondřej Lieser v průběhu druhého kola olympijského turnaje nezaznamenal jediné birdie, šestkrát chyboval a propadl se na poslední pozici. Páteční kolo dohráno zatím není, vzestup favoritů je ale zřejmý.


Druhé kolo se kvůli nepříznivému počasí zatím nedohrálo, již nyní je ale zřejmý vzestup favoritů. Po famózní rundě za -8 se dvěma eagly vede Xander Schauffele, na třetí pozici se propracovali Alex Noren a také Hideki Matsuyama, kterého se ztrátou tří ran ještě čekají dvě jamky.

Shane Lowry, Rory McIlroy a Paul Casey se dostali na dělené sedmé místo, ztráta čtyř úderů rozhodně není nijak hrozivá. Velkým překvapením je zatím Rory Sabbatini, -6 před víkendem znamená jedenáctou příčku.

Někteří favorité jsou ovšem mimo medailové pozice. Collin Morikawa ztrácí osm úderů stejně jako Tommy Fleetwood, na výsledku -1 najdeme Justina Thomase, Marc Leishman a Sungjae Im dokonce hrají jeden úder nad par hřiště.

Druhá runda vůbec nevyšla Ondřeji Lieserovi. Ten nedokázal ani jednou zaskórovat, šestkrát naopak zapisoval bogey a výsledek -7 aktuálně značí poslední šedesátou pozici.