Nadšený Sabbatini: Šlo to neuvěřitelně, je to jeden z mých největších úspěchů v kariéře

Nadšený Sabbatini: Šlo to neuvěřitelně, je to jeden z mých největších úspěchů v kariéře

Rory Sabbatini si v průběhu tří kol olympijského turnaje nevedl vůbec špatně, na medailové umístění to ale rozhodně nevypadalo. Ze senzační stříbrné medaile tak nemůže být slovenský golfista více nadšený.


Rory Sabbatini v každém kole dokázal něco umazat. V sobotu ale jedinou ránu a z děleného sedmnáctého místa to na boj o medaile nevypadalo. Jenže dnes předvedl naprosto strhující jízdu.

I přes dvě bogey upsal deset úderů, vytvořil nový rekord japonského hřiště a chvíli to dokonce vypadalo na boj o zlato v play-off. Však se také slovenský golfista začal rozcvičovat na drivingu.

"Nečekal jsem po včerejšku, že budu v takové pozici. Neměl jsem od sebe dnes mnoho očekávání, jsem tak opravdu v úžasu. Všechno šlo jak po másle, byl to jeden z těch mála dní, kdy vychází všechno. Rozhodně je to jeden z mých největších úspěchů v kariéře," hodnotil dnešní supervýkon Sabbatini.

Sympatický rodák z jihoafrického Durbanu si tak vylepšil náladu z jinak docela frustrující sezóny. Letos totiž na PGA Tour získal jediné umístění v TOP 10.

"Nehrál jsem v průběhu sezóny špatně. Vše bylo, jak má, jen to vždy nevyšlo. Dnes to ale asi bylo i o tom, že jsem nebyl v pozici, ve které bych mohl bojovat o medaili. Hrál jsem tak, jak dříve, tedy agresivněji. Byl jsem útočný a využil všechny příležitosti, které se naskytly," pokračoval pětačtyřicetiletý golfista.

"Nepovedl se mi jediný odpal za celé kolo, to by bral zcela jistě každý. Na svůj výkon jsem opravdu hrdý a je jasné, že na tento moment budu vzpomínat velmi dlouho," doplnil Sabbatini. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour)