S GAPP TOUR NA TÝDEN NA BALI? ANO, STAČÍ SE ZAREGISTROVAT A HRÁT

S GAPP TOUR NA TÝDEN NA BALI? ANO, STAČÍ SE ZAREGISTROVAT A HRÁT

Je pravdou, že největší motivací pro mnoho z nás je VÝHRA. Žene nás dopředu, dodává adrenalin, sílu a chuť hrát dál. Ať už to bude letos s turnaji jakkoli, s GAPP Tour si můžete turnaje uspořádat sami, i v rámci vládních restrikcí a naprosto bezpečně.


A že bude o co hrát! Hlavní cenou je tentokrát pobytový zájezd s golfem na exotický indonéský OSTROV BALI. Ale nejen to – v banku je pobyt v luxusním slovenském golfovém resortu a spousta dalších lákavých cen. Stačí být členem ČGF nebo SKGA, přes aplikaci se ZAREGISTROVAT A HRÁT!

JAK SE ZÚČASTNIT?

Soutěž a turnaje poběží pro registrované a přihlášené přes aplikaci GAPP Tour (je k dispozici na App Store i Google Play) od května do října 2021. Za každý odehraný turnaj získáte body, jejichž počet je přímo odvislý od počtu hráčů. Například při deseti hráčích získá vítěz deset bodů, ale platí také pravidlo: Čím více odehraných turnajů, tím více bodů do celoroční tabulky, tím lepší pozice v soutěži a vyšší šance na umístění v top 10, kde už vás velká odměna nemine. Do soutěže můžete navíc naskočit kdykoliv během sezony a je jen na vás, jak rychle náskok soupeřů doženete a do první desítky se dostanete.

KDO POJEDE NA BALI?

Nejde jen o cestu na ostrov, ale i o další hodnotné ceny. Pravidla, průběžný žebříček, výhry, jak je vyměnit, a všechny další informace snadno naleznete po registraci a přihlášení přímo ve svém mobilním telefonu v aplikaci GAPP Tour.

CO BY VÁS MOHLO ZAJÍMAT?

Turnaje GAPP Tour nejsou podmíněné uvolněním vládních restrikcí a jsou z epidemiologického hlediska vždy naprosto bezpečné. Jsou jednou z mála forem, jak v dnešní době porovnat své výkony s ostatními hráči a hrát proti sobě on-line.

JAKÁ JSOU PRAVIDLA?

  • Soutěžit může pouze registrovaný hráč ČGF nebo SKGA
  • Aplikace je zcela zdarma
  • Odměny neporušují amatérský status
  • Hraje se podle Pravidel golfu a na stableford
  • Na všech hřištích v České i Slovenské republice

STAŇTE se sami promotérem, pozvěte kamarády a všechny hráče naší komunity. Nechte si výsledky zpracovat na recepci a získejte spoustu HODNOTNÝCH CEN.