PGA Tour je zpět, v Memphisu nejlépe odstartoval English

PGA TOUR
PGA Tour je zpět, v Memphisu nejlépe odstartoval English

Hřiště TPC Southwind vítá zpět PGA Tour. Úvodní rundu WGC-FedEx St. Jude Invitational nejlépe zvládl Harris English, nedaleko za ním je například Ian Poulter. 


Harris English zažil v Memphisu snovou první devítku. Sedm birdie, žádná chyba a nakonec skóre -8. Za 62 ran hrál English již několikrát v kariéře, nikdy ale ne lépe. Je tak v čele, s náskokem dvou ran například na Carlose Ortize, Matthewa Wolffa či Iana Poultera, který nám včera ukázal opět něco ze své golfové geniality.

Velmi dobře začal také Marc Leishman. Tedy na to, že v průběhu tohoto týdne musel proletět hned čtrnáct časových pásem. Za -5 hrál také Bryson DeChambeau, který kvůli koronaviru nemohl startovat na olympijských hrách.

Výrazně pod parem hřiště hrají další hvězdy, Collin Morikawa, Justin Thomas či Lee Westwood, všichni na TPC Southwind upsali tři údery. Naopak jen jednu ránu pod hrál olympijský vítěz Xander Schauffele, podobně jako Justin Rose nebo Phil Mickelson.

První runda nevyšla Jordanu Spiethovi (+1), Rorymu McIlroyovi (+2) či Viktoru Hovlandovi. Nor nezaznamenal jediné birdie, třikrát chyboval a za ním najdeme už jen tři hráče včetně Adama Scotta.