Na Czech Masters uvidíme i stříbrného Roryho Sabbatiniho

European Tour
Na Czech Masters uvidíme i stříbrného Roryho Sabbatiniho

Henrik Stenson, Danny Willett, kapitán evropského výběru pro Ryder Cup Pádraig Harrington a nyní také stříbrný medailista z olympijských her v Tokiu Rory Sabbatini. Účast na blížícím se Czech Masters bude skutečně hvězdná. 


Rory Sabbatini na Wyndham Championship, který ovládl po dramatickém play-off Kevin Kisner, bojoval o účast v play-off FedEx Cupu. Slovenský golfista ovšem nakonec nepostoupil a tak se místo toho objeví již tento týden v Praze na Czech Masters.

Doplnil tak hvězdné trio v čele s Henrikem Stensonem. Dalšími hvězdami jsou Danny Willett a kapitán evropského týmu pro Ryder Cup Pádraig Harrington. "Věřím, že se na stříbrného slovenského golfistu nedávné olympiády přijede podívat hodně diváků," je s účastí rodáka z Durbanu spokojen majitel společnosti Relmost Petr Dědek.

Kromě toho byla dnes potvrzena účast dalších tří českých golfistů. Na Albatrossu nebudou chybět Lukáš Tintěra, Štěpán Daněk a také Matěj Bača, který zazářil v minulém týdnu na GolfAdvisor.golf Czech Open.

Toto trio doplnilo již dříve známou třináctku jmen, o úspěch se na domácí půdě pokusí Ondřej Lieser, Stanislav Matuš, Filip Mrůzek, Gordan Brixi, Šimon Zach, Aleš Kořínek, Jan Cafourek, Jakub Bareš, Michal Pospíšil, Matyáš Zapletal, Jiří Zuska, Kryštof Strýček a Maxmilián Jelínek.